Bij coaching op maat is eigenlijk alles mogelijk.

Wil je graag hulp bij het opvoeden van je pup of heb je een puber of volwassene hond met wat aandachtspunten of is het wandelen niet meer te doen omdat je hond zo aan de riem trekt of uitvalt naar andere honden?

Misschien heb je geen probleem buitenshuis maar juist in huis, bijvoorbeeld als visite komt of gaat het tussen de kinderen en de hond niet probleemloos en wil je als ouder, opa/oma, oom of tante juist een incident tussen je hond en het kind voorkomen?

Dit zijn enkele problemen of verbeter punten waar je tegen aan kunt  lopen en die voor jou als baasje of ouder lastig kunnen zijn en die je graag opgelost ziet. Natuurlijk heb ik nu niet alles opgenoemd wat jij als vervelend gedrag kan ervaren. Dus ervaar jij iets anders als een probleem is dat uiteraard ook te bespreken.

Ben je bereid om er samen met je hond en mij aan te werken maar twijfel je nog? Ik bied je geheel kosteloos en vrijblijvend een telefonisch screeningsgesprek aan van een half uur. Tijdens dit screeningsgesprek kun jij je hulpvraag met mij bespreken en als ik al direct een tip voor je heb deel ik die graag met je.

Wil je meer informatie of wil je een gratis telefonisch screeningsgesprek plannen, stuur dan een mail naar: info@dog2balance.nl .

 

Marie-Jeanne.