Data nieuwe puppy-cursussen:

In febr. 2019 start zijn er weer 2 nieuwe puppy- cursussen van start gegaan. 1 op de zaterdagochtend en 1 op de woensdag ochtend. Beide zijn vol-zet. Zodra er weer een nieuwe datum bekend is voor het starten van een nieuwe puppy-cursus lees je dat hier of neem contact met mij op.

De puppycursus bestaat uit 1 theorieles van ongeveer 2 uur die op een dinsdagavond gegeven zal worden en 8 praktijklessen van 1 uur die op een zaterdag gegeven gaan worden.

Tijdens de lessen leren de hondjes ook om de tandjes en oortjes te laten kijken en dat je aan de pootjes mag komen. Dit zijn allemaal handelingen die in het dagelijkse leven van een hond kunnen voor komen. Daarnaast is het prettig als hij dit als normaal gaat zien, dit kan een dierenarts bezoek namelijk minder stress vol maken.

Ook wordt er aandacht besteed aan de lichaamstaal van je hond, hierdoor krijg je naast inzicht in je hond ook meer begrip voor hem. Dit komt jullie onderlinge band natuurlijk alleen maar ten goede. De hondjes kunnen onder begeleiding samen spelen, dit is goed voor het socialiseren en er wordt op een speelse manier aan het zelfvertrouwen van je hond gewerkt. Ook is er altijd ruimte voor vragen die je bezig houden of situaties die zich thuis voor doen.

Wat mag je verwachten van de cursus:
– Tijdens de theorieles krijg je inzicht in hoe je hond leert, wat het voordeel van positief trainen is, hebben we het over de lichaamstaal van de hond, krijg je inzicht in de verschillende levensfases van de hond en nog veel meer.
– De cursus is voor zowel de pup als voor het baasje leerzaam en bestaat uit een brede opzet.
– kleine groepen zodat er voldoende aandacht voor iedereen is en ruimte is om vragen te beantwoorden waar jij als baasje tegenaan loopt.
– Goed onderhouden en veilig trainingsveld.
– Er wordt een begin gemaakt om verschillende oefeningen aan te leren, zoals : Let op, Zit, Af, Blijf, Netjes lopen aan de riem en het Hier komen.
– Nieuwe oefeningen krijg je uitgewerkt op papier mee of worden door gemaild, zodat je deze ten alle tijden terug kunt lezen en ook andere gezinsleden kunnen zien uit welke stappen een oefening is opgebouwd.
– Interactieve lessen.
– Cursus op maat, geen enkele cursus is hetzelfde omdat iedere pup en ieder baasje anders is en andere verwachtingen heeft. Er wordt rekening gehouden met wat voor jou belangrijk is.
– Heb je vragen neem ik ruimschoots de tijd om deze te beantwoorden in een telefonisch gesprek, zodat jij een goed en passend antwoord van mij krijgt.

 

Als er nog vragen zijn of je hebt behoefte aan meer info voel je dan vrij om contact met mij op te nemen, tel.: 06-53246754 of per mail: info@dog2balance.nl

Vriendelijke groet,                                                                                                                                                                                        Marie-Marie-Jeanne