In dit pakket ga je in een groep leren om je pup aan te sturen.

De groep zal uit minimaal 3 en maximaal 5 puppy’s bestaan. Ben je visueel ingesteld, of wil je graag in groepsverband met je pup aan de slag? Dan is het puppy-groepspakket zeker geschikt voor jou. Vanaf 10 weken is het mogelijk om met je pup mee te doen aan het puppy-groepspakket.

Het voordeel van het puppy-groepspakket is dat je kunt kijken hoe een ander het doet, zodat je van elkaar kunt leren. Ook zal er een groepsapp worden gemaakt, zodat je je vragen kunt delen. Door het samenwerken met de andere cursisten krijg je nieuwe en inzichten zodat je meerdere oplossingen voor dezelfde vraag krijgt.  

DOORDAT JE JE VRAAG OOK KUNT DELEN IN EEN GROEPSAPP, KRIJG JE MEER DAN 1 OPLOSSINGEN OP JE VRAAG…..LEER VAN ELKAAR.

Wat ga je leren in het puppy-groepspakket?

 • Tijdens de theorieles van 2,5 uur gaan we gezamenlijk in op de theorie die je later nog per mail zult ontvangen,
 • Je gaat leren om naar de lichaamstaal van je pup te kijken en deze te begrijpen. Zodat je je pup zo optimaal mogelijk kunt begeleiden en aansturen.
 • Je gaat praktische oefeningen leren. Deze zijn in het begin nog niet gericht op de standaard oefeningen, maar echt gericht op onderling samenwerken en om het onderlinge vertrouwen te laten groeien.
 • Jij gaat leren hoe jouw hond “werkt”. Wat is er nodig om iets van hem gedaan te krijgen, welke invloed heeft jouw verbale en non-verbale communicatie op je pup.
 • Je pup gaat leren om voor een signaal te werken. Zodat hij het gevraagde ook doet als je geen koekje voor zijn neus houd.
 • Je leert hoe je kunt samenwerken met je pup, zodat je een pup krijgt die graag wil samenwerken met jou omdat hij dit leuk vindt en niet omdat hij bang is voor straf.
 • Je gaat  leren hoe jij je hond het beste kunt begeleiden en sturen, zodat jullie op 1 lijn komen.
 • Er wordt een begin gemaakt met enkele basis oefeningen, zoals:   
  - aandacht oefeningen, zonder aandacht kun je je hond simpelweg niks bijbrengen,
  - je leert een “stuur hand” aan,
  - leert hoe je op een leuke manier kunt spelen met je pup. Zodat het spel ook nog eens jullie band versterkt,
  - lopen aan de riem, zodat je hond leert om niet aan de riem te trekken tijdens het wandelen,
  - zit oefening
  - af oefening
  - het “hier” komen of te wel “perfect recall”     
   

JE LEERT OM OP EEN EERLIJKE MANIER  SAMEN TE WERKEN MET JE PUP, ZODAT JULLIE  SAMEN KUNNEN GENIETEN VAN ELKAAR EN ELKAAR STEEDS BETER GAAN BEGRIJPEN EN AANVOELEN.

Praktische info voor het puppy-groepspakket.

 • Je krijgt 1 theorieles in groepsverband van 2.5 uur en 8 praktijklessen in groepsverband op het trainingsveld van hondenschool Dog 2 Balance, gelegen aan de Looiwinkelstraat te Spaubeek
 • De groep bestaat uit maximaal 5 honden.
 • In dit pakket is een training op een andere locatie niet inbegrepen
 • Doordat je onderling informatie en vragen kunt delen in de groepsapp hoef je je vraag niet te bewaren tot de volgende les
 • Nieuwe oefeningen worden uitgewerkt meegegeven. Dit zorgt ervoor dat je thuis de oefening nog eens rustig kunt doorlezen en eventuele andere gezinsleden dezelfde stappen nemen voor de oefening, zodat het voor je pup zo duidelijk mogelijk is


Investering
Dit puppy-groepspakket, dat je helpt om met je pup een goede start te maken en jullie onderlinge vertrouwen versterkt, is een investering van € 95,- inclusief 21% btw.