Vanaf 8 weken is het mogelijk om te starten met het puppy-privépakket.

Het voordeel van het puppy-privépakket is dat de lessen in onderling overleg kunnen worden samengesteld. Heb je een pup die snel is afgeleid of nog snel onder de indruk is, is dit pakket zeker aan te raden. Maar ook voor jezelf is het heel prettig, doordat alle tijd ook echt voor jullie is haal je al het mogelijke uit het puppy-privépakket.

HAAL HET BESTE UIT JE HOND EN JEZELF.

Wat gaan jullie samen leren tijdens het puppy-privépakket:

 • De theorieles die hoort bij de puppycursus ontvang je per mail. 1 week na de mail ontvangen te hebben maken we een afspraak en zal ik deze mondeling toelichten. In onderling overleg kijken we welke locatie zich hier het beste voor leent. Het kan bij mij thuis en binnen een straal van 10 km. ook bij jou aan huis.  
 • Je gaat leren om naar de lichaamstaal van je pup te kijken en deze te begrijpen. Zodat je je pup zo optimaal mogelijk kunt begeleiden en aansturen.
 • Je gaat praktische oefeningen leren. Deze zijn in het begin nog niet gericht op de standaard oefeningen, maar echt gericht op onderling samenwerken en om het onderlinge vertrouwen te laten groeien.
 • Jij gaat leren hoe jouw hond “werkt”. Wat is er nodig om iets van hem gedaan te krijgen, welke invloed heeft jouw verbale en non-verbale communicatie op je pup.
 • Je pup gaat leren om voor een signaal te werken. Zodat hij het gevraagde ook doet als je geen koekje voor zijn neus houd.
 • Je leert hoe je kunt samenwerken met je pup, zodat je een pup krijgt die graag wil samenwerken met jou omdat hij dit leuk vindt en niet omdat hij bang is voor straf.
 • Je gaat  leren hoe jij je hond het beste kunt begeleiden en sturen, zodat jullie op 1 lijn komen.
 • Er wordt een begin gemaakt met enkele basis oefeningen, zoals:   
  - aandacht oefeningen, zonder aandacht kun je je hond simpelweg niks bijbrengen,
  - je leert een “stuur hand” aan,
  - leert hoe je op een leuke manier kunt spelen met je pup. Zodat het spel ook nog eens jullie band versterkt,
  - lopen aan de riem, zodat je hond leert om niet aan de riem te trekken tijdens het wandelen,
  - zit oefening
  - af oefening
  - het “hier” komen of te wel “perfect recall”
  - Heb jij specifieke wensen of wil je een bovengenoemde oefening liever niet   doen is dit ook bespreekbaar.
   

JE WERKT AAN EEN  RELATIE DIE GEBASEERD IS OP ONDERLING VERTROUWEN EN RESPECT.


Praktische info voor het puppy-privépakket.

 • 8 praktijklessen van ¾ uur. De eerste 2 lessen vinden altijd op het    trainingsveld van Dog 2 Balance plaats, gelegen aan de Looiwinkelstraat te Spaubeek. Na deze 2 lessen mag jij zelf 3x een locatie aangeven binnen een straal van 10 km.
 • Het pakket gaat in jullie tempo, zodat het voor jou als ook voor je pup leuk blijft. Op deze manier wordt je pup ook niet overvraagt.
 • Na 4 praktijklessen plannen we een telefonische Q&A (question & answer). Zodat we samen even tijd pakken om rustig te evalueren wat er al goed gaat of waar je juist nog tegenaan loopt.
 • Nieuwe oefeningen worden uitgewerkt mee gegeven. Dit zorgt ervoor dat je thuis de oefening nog eens rustig kunt doorlezen en eventuele andere gezinsleden dezelfde stappen nemen voor de oefening, zodat het voor je pup zo duidelijk mogelijk is


Investering
Dit puppy-privépakket gaat jou helpen om een goede start te maken samen met je pup. Het pakket is een investering van  € 223,85  inclusief 21% btw